Moderiranje poslovnih dogodkov, seminarjev in konferenc

Moderiranje dogodkov, seminarjev in konferenc je izredno pomemben del celotne organizacije. Slab moderator brez energije, s slabim smislom za humor in slabim jezikovnim znanjem, moderator, ki se ne znajde hitro v nepričakovanih in nerodnih situacijah, naredi dogodku več škode kot koristi.

Dober moderator bo:

  • vedno pripravljen, se pozanimal podrobneje o vsebini dogodka, teme, ljudeh (ja, tudi o tem, kako se pravilno naglasi priimke nastopajočih, da ne pride do zadrege na odru),
  • znal ustvariti ali soustvariti scenarij dogodka,
  • poskrbel, da se tudi nepričakovane ali nerodne situacije obrne v humor ali celo vplete kot da je del scenarija,
  • poskrbel za primeren izgled glede na dogodek,
  • ohranil profesionalen pristop in odnos.

Dober moderator se tega zaveda in tako tudi izvede dogodek, saj s tem poskrbi za obojestransko zadovoljstvo.

Moj obseg izkušenj z moderiranjem poslovnih srečanj, seminarjev, konferenc in okroglih miz v zadnjih desetih letih je velik, naročnika pa še nikoli nisem pustila razočaranega. Med večjimi dogodki v zadnjih letih so bili: prireditve Zlata nit – najboljši zaposlovalci Slovenije, Zlati kamen – razvojno najbolj prodorne občine, letna poslovna srečanja družbe Dnevnik d. d., Jenkov Ples v Festivalni dvorani, Nepremičninski razvojni forum, številne okrogle mize idr. Pred leti sem vodila tudi televizijsko oddajo na lokalni televiziji z oddajanjem v živo (kjer si torej ne moreš privščiti napak).

Če potrebujete moderatorja za vaš dogodek, se z vami z veseljem srečam na neobvezujočem sestanku. Pokličite na 031 86 80 86, ali mi pišite na sasa@izor.eu.